Reluam livrarea legumelor fericite la domiciliu

30.09.2017

Livrari la domiciliu

Incepand cu 02.10.2017 vom face livrarea comenzilor doar in Bucuresti si in zonele limitrofe, dupa cum urmeaza:

LUNI

sector 1, sector 6 si zonele limitrofe

MARTI

sector 2, sector 3 si zonele limitrofe

MIERCURI

sector 3, sector 4, sector 5 si zonele limitrofe

JOI

sector 1, sector 2 si zonele limitrofe

VINERI

sector 4, sector 5, sector 6 si zonele limitrofe

SAMBATA *

PIATA AMZEI

Comanda minima ramane 80 lei (la care se adauga valoarea transportului de 20 lei) iar pentru comenzile peste 120 lei transportul este gratuit.

*In Piata Amzei comenzile pot avea orice valoare, rugamintea este ca acestea sa fie transmise in site pana cel mai tarziu JOI ora 22.00.

 

Vanzare punct fix

Se pot cumpara produse din Piata Amzei (mai exact din zona numita @PLATOUL PIATA AMZEI – cum se sta cu fata la Teatrul Ion Creanga, pe latura din dreapta la sirul lung de casute din lemn unde sunt targovetii cu costume populare, prajituri, mezeluri regasiti si taraba noastra cu Legume Fericite)

Aprovizionarea tarabei se face sambata dimineata si duminica daca este cazul:

SAMBATA program 10.00-18.00

DUMINICA program 10.00-18.00

LUNI program 10.00-18.00

 

Toamna in gradina noastra a adus porumb – ultimii stiuleti, pepeni noi  pentru inca o saptamana sau doua, ridiche alba, broccoli, fasole fideluta, dovleac de placinta delicios, praz si ardei. Inca culegem proaspete in fiecare zi aceste produse precum si kale, patrunjel si marar, salate, spanac, morcovi, dovlecei, ardei, castraveti, mangold, kale, mangold, praz, salvie, busuioc, cimbru.

A venit vremea sa culegem roadele si sa ne facem provizii pentru iarna.

Incepem treptat culesul din camp si depozitarea. Astfel pentru clientii mai noi, peste iarna vor fi disponibile din gradina noastra produse depozitate dupa metode traditionale: morcovi, telina, pastarnac, patrunjel de radacina, sfecla rosie, praz, dovleac, ceapa, cartofi dar si salate si produse verzi din solar.

In completare la oferta noastra vor fi produsele ecologice in majoritate din Grecia, cele mai multe dintre ele ne-au convins ca au gust, iar calitatea este satisfacatoare sau foarte buna.

De asemenea, REAMINTIM ca suntem constienti ca gusturile sunt diferite.

Insistam sa ne informati, de fiecare data, cand un produs nu este satisfacator calitativ pentru ca acesta se poate returna sau schimba.