Stiri si sfaturi inainte de Paste

ANUNT IMPORTANT pe o frunza de spanac:

In perioada urmatoare, datorita sarbatorilor,  zilele in care nu se fac livrari sunt : 1 MAI si 6 MAI 2013.

Incepand din 10 mai 2013 vom extinde livrarile de legume fericite la toata tara. Noua politica de comanda si livrare urmeaza a fi comunicata intr-un newsletter ulterior si postata pe site la rubrica termini si conditii.

Comenzile din perioada 29 aprilie – 6 mai 2013 vor fi insotite de ♥ surprize.

Sfaturi pentru a obtine oua de Paste – vopsite natural:

Se spala bine ouale cu apa calda si se lasa la uscat; apoi se pun la fiert in apa cu putina sare si doua liguri de otet/1l de apa. Se fierb apoi cca 15-20 min (in functie de nuanta dorita) impreuna cu vin rosu sau suc de sfecla rosie, coaja de mar rosu, coji de ceapa de apa pentru diferite nuante de rosu/roz. Impreuna cu frunze de nuc verde, spanac sau iarba pentru verde, sofran pentru galben verzui, cafea concentrata pentru maro, suc de struguri sau vin pentru mov, morcovi pentru portocaliu

Mama vopseste oua in ciorap, unul cate unul si decorate cu frunze de leustean sau patrunjel. Le fierbe in apa cu runze de ceapa de apa/rosie. Sunt preferatele mele.