Pere jambon nestropite

Pere jambon nestropite

Perele necoapte se tin intr-un cos separate de alte legume si fructe, la temperatura camerei.

Fructul este copt atunci cand este moale la atingere.

Recomandam consumarea in stare cat mai proaspata pentru a beneficia la maxim de nutrientii din pere. In caz contrar se pastreaza in pungi de plastic perforate, la frigider, separate de alte fructe si legume.

Acest produs nu este disponibil momentan.

Sursa importanta de fibre, saraca in calorii, perele ajuta digestia fiind reconfortante si diuretice. Contin cantitati importante de vitamine (C, A, E,K) si reprezinta o sursa moderata de betacaroten si luteina. Sursa foarte buna de cupru, calciu, fier dar si de potasiu, magneziu, mangan. In pulpa cat si in coaja se mai regasesc vitaminele din compelexul B cum sunt acidul folic, riboflavina si pirodoxina.

Vindecare cu Mancare: Pere jambon nestropite

Consumul de pere:

♥ Ajuta la normalizarea tensiunii arteriale

♥ Ajuta la scaderea nivelului de colesterol din sange

♥ Regleaza tranzitul intestinal datorita continutului bogat in fibre

♥ Furnizeaza energie si dau senzatia de satietate intre mese

♥ Sunt recomandate pentru ameliorarea durerilor in gat si febra

♥ Intareste sistemul imunitar si au actiune antiinflamatorie

Retete: Pere jambon nestropite

Diversificare copii: Pere jambon nestropite