Clementine bio, gi

Clementine bio, gi

Clementine bio. Tara de provenienta Grecia. Parfumate, delicate, cu gust usor acidulat. Se pastreaza la rece. Produs certificat RO-ECO-007.

Acest produs nu este disponibil momentan.

Mai mici si cu coaja mai subtire, clemantinele sunt mai putin dulci decat “surorile” lor, mandarinele.

Clementinele ne ofera vitamina C din abundenta; este suficient consumul a 2 clementine pentru a acoperi jumatate din aportul zilnic de acid ascorbic recomandat pentru o buna rezistenta a organismului.

Este o sursa importanta de fibre, betacaroten, vitamina E, vitamina D, provitamina A; are o cantitate semnificativa de magneziu, fosfor si potasiu.

Vindecare cu Mancare: Clementine bio, gi

Retete: Clementine bio, gi

Sfat de consum:

Clementinele sunt sarace in calorii si pot fi folosite in preparate simple, intotdeauna la indemana. Sunt delicioase intr-o salata verde cu spanat sau intr-o salata de fructe sau alaturi de carne pregatita la gratar. Clementinele merg foarte bine cu iaurt, alaturi de alte citirce, banana, kiwi, mango si un pic de miere pentru a obtine un desert sau un mic dejun rapid si sanatos.

Desi pot fi mancate ca atare clementinele ofera un gust deosebit si un aspect atragator preparatelor culinare.

Din aceste citrice simpatice se poate pregati o salsa deosebita inpreuna cu ceapa rosie tocata marut, un ardei iute si sucul de la o jumatate de limeta; impreuna merge foarte bine alaturi de un piept de pui sau cu cotlete de porc la gratar si nu numai.

Diversificare copii: Clementine bio, gi