|
Paste fusilli integrale eco
Vindecare cu Mancare: Paste fusilli integrale eco
Retete: Paste fusilli integrale eco
Fusilli integrale cu sos vegetal, busuioc si ulei de masline
Ingrediente: 300 g paste fusilli, 2 lingurite de ulei de masline extravirgine, 2 catei de usturoi tocati, o ceapa tocata, 4 rosii fara coaja tocate, un dovlecel de marime medie tocat, o vanata de marime medie tocata, jumatate de ceasca de ciuperci proaspete feliate, o lingura de oregano proaspat, o lingura de busuioc proaspat, 4 linguri de vin rosu, sare, piper.
Mod de preparare: Se fierb pastele conform timpului indicat pe ambalaj. Intr-o tigaie de marime medie se calesc in uleiul de masline, la foc iute, ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile, dovlecelul, vanata si ciupercile. Se condimenteaza cu busuioc si oregano, se stropesc cu vin si se adauga sarea si piperul. Se acopera tigaia si se reduce focul la minim. Se lasa pe foc aproximativ 30 de minute, amestecand din cand in cand. Se adauga peste pastele fierte si se decoreaza cu busuioc proaspat.
Diversificare copii: Paste fusilli integrale eco
|
|