Tarate de ovaz eco

Tarate de ovaz eco

Produs marca Longevita, certificat de Ecoinspect SRL RO-ECO-008.

Greutate neta: 350gr.

Tara de origine: Romania. A se pastra la loc uscat si racoros.

Acest produs nu este disponibil momentan.
Taratele din ovaz sunt mari furnizoare de minerale precum calciu, fier si proteine. Sunt o sursa buna de tiamina, magneziu, fosfor, mangan, seleniu si fibre dietetice.

Produsul poate contine urme de gluten, faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan, telina.

Vindecare cu Mancare: Tarate de ovaz eco

Taratele din ovaz odata consumate:
♥ Inlesnesc procesele digestive si previn constipatia, diminueaza absorbtia zaharului si astfel impiedica cresterea brusca a glicemiei.
♥ Reduc colesterolul rau din sange prin absorbtia de grasimi; scad riscul aparitiei bolilor de inima.
♥ Calciul din tarate are rolul sa ajute la buna functionare a sistemului osos in timp ce fierul este important pentru sistemul muscular si pentru o buna oxigenare a sangelui dar si pentru arderea corespunzatoare a grasimilior.
♥ Reprezinta o sursa excelenta de energie iar fibrele au rol laxativ si permit absorbtia de elemente nutritive benefice pentru organism.
Calciul din tarate are rolul sa ajute la buna functionare a sistemului osos in timp ce fierul este important pentru sistemul muscular si pentru o buna
oxigenare a sangelui dar si arderea corespunzatoare a grasimilior

 

Retete: Tarate de ovaz eco

Sfat de consum:

Se folosesc la prepararea de prajituri, blaturi de pizza, chiftelute si foarte usor se pot adauga la micul dejun in iaurt, amestecate cu lapte sau branza, in salate.

Diversificare copii: Tarate de ovaz eco