Mango bio, gi

Mango bio, gi

Tara de provenineta Peru. Produs certificat RO-ECO-007

Este un fruct hranitor si suculent, cu gust deosebit; se vinde la bucata.

Se pastreaza in frigider. Facut piure, poate fi congelat.

Acest produs nu este disponibil momentan.

Este fructul cel mai bogat in betacaroten - cu efect antioxidant puternic. In pulpa se mai regasesc vitamine precum C, E si vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B5, B6 si B9).

Este o sursa foarte buna de minerale: cupru, potasiu, fier, seleniu.

In pulpa se afla fibre cu rol probiotic, bine tolerate de intestine si  o serie de antioxidanti care scad considerabil riscul de aparitie a cancerului.

Vindecare cu Mancare: Mango bio, gi

Consumul de mango previne imbatranirea prematura a organismului, ajuta organismul in lupta cu infectiile, curata sangele, protejeaza impotriva bolilor cardio-vasculare si usureaza digestia.

Mango ajuta la normalizarea nivelului de insulina din sange datorita polifenolilor si fibrelor din compozitie. Servit in cantitatile recomandate de doctorii specialisti mango nu este un fruct oprit si poate fi recomandat in dieta pacientilor care sufera de diabet.

Mango are in componenta sa si acidul tartric cat si acidul malic. Aceste substante creeaza un mediu alcalin in tesuturi si ajuta organismul sa neutralizeze aciditatea si sa indeparteze reziduurile toxice.

Mai este numit “fructul dragostei" datorita proprietatilor sale afrodiziace. Creste virilitatea la barbati. Si continutul mare de vitamina E din pulpa de mango promoveaza sanatatea sexuala prin echilibrarea naturala a hormonilor atat la barbati cat si la femei.

Retete: Mango bio, gi

Diversificare copii: Mango bio, gi