Ceapa bio, capatana

Ceapa bio, capatana

Se pastreaza intr-un loc uscat, intunecat si ventilat la 12-18 grade Celsius, departe de cartofi, care absorb umiditatea din ceapa. Produs ecologic. Certificat RO-ECO-007.

Acest produs nu este disponibil momentan.

Bulbii de ceapa, tulpina falsa si frunzele constituie alimente de baza si se consuma in stare proaspata sau preparate. Aceasta se recomanda pentru mancare gatita si nu numai.

Valoarea alimentara a bulbilor de ceapa este data de continutul bogat in principii nutritive, ca: glucide 6.5-8%, protide 1.3-1.9%, aciditate totala de 3.3% iar dintre substantele minerale: potasiu, fosfor, calciu, fier alaturi de vitaminele C, PP, B1 si B2.

Produse proaspat culese din gradina in lunile: Iunie, Iulie si August
Produse livrate din depozit in lunile: Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Septembrie, Octombrie, Noiembrie si Decembrie

Vindecare cu Mancare: Ceapa bio, capatana

♥ Ceapa este un remediu traditional uimitor pentru un numar urias de afectiuni - printre care anemia, bronsita si astmul, infectiunile genito-urinare, artrita si reumatismul, guta si imbatranirea prematura.

♥ Reduce colesterolul si previne aparitia cheagurilor de sange.

♥ Efectul bactericid al fitoncidelor din ceapa ii confera acesteia utilizare in conservarea alimentelor si dezinfectarea semintelor.

Retete: Ceapa bio, capatana

☼ Se recomanda sa se consume cruda, coapta in coaja sau in retete traditionale.

 

Diversificare copii: Ceapa bio, capatana