Spanac bio congelat, 300g

Spanac bio congelat, 300g

Spanac proaspat cules spalat si congelat la pungi de plastic. Poate fi folosit direct la gatit.Se livreaza in cutii frigorifice si se recomanda congelarea imediata sau gatirea daca produsul incepe sa se dezghete.

Greutate neta 300g. Produs ecologic. Certificat RO-ECO-007.

Pret: 12,00 lei / Buc
Pret vechi: 18 lei / Buc
Cantitate:
 
 
 
Adauga in Cos

Continutul de protide este de 2-14%, iar cel in hidrati de carbon de 3.6%.Glucidele si mucilagiile pot ajunge pana la 7% iar lipidele in cantitate redusa (0.5%).Contine clorofile si spinacine (arginina si lysina). Bogat in saruri minerale: 50mg% sodiu, 540mg% potasiu, 85mg% calciu, 35mg% fosfor, 5.2mg% fier.

Este foarte bogat in vitamina A si contine 0.5mg% vitamina B1, 0.2mg% vitamina B2, 0.5mg%niacina si 50-60mg% vitamina C.

Contine si o serie de microelemente ca: magneziu, mangan, sulf, cupru, iod, arsen.

Valoarea energetica nu este prea mare: 18kcal la 100g.

Vindecare cu Mancare: Spanac bio congelat, 300g

Retete: Spanac bio congelat, 300g

RETETA VEGETARIANA cu spanac

Ingrediente:

Ulei de măsline extra-virgin, pentru ungere și stropire

113g brânză afumată Gouda, tăiată in 4 bucăți

1 pachet de 283g spanac congelat, decongelat și stors sau spanac verde

2 ouă mari, plus 2 albușuri de ou

1 cutie 425g brânză ricotta-parte degresată

2 linguri făină

1/2 linguriță nucșoara proaspăt rasă

6-8, praz tocat

1 lingură de parmezan ras

1 linguriță boia de ardei

2 capete de andive, foliate pe lungime

2 linguri de nuci tocate

 

Preparare:

Puneți o tavă în treimea superioară a cuptorului, puneți o foaie de copt pe tavă și preîncălziți la 232 grade. Ungeți ușor o tavă de copt rotundă de 22mm cu ulei de măsline.

Radeți brânza fin. Adăugați spanacul, ouăle întregi și albușurile, ricotta, făina și nucșoara și mixați bine aproximativ 30 secunde adăugând prazul.

Turnați amestecul în vasul pregătit și se preasară cu parmesan și boia de ardei. Așezați quiche-ul pe foaia de copt și coaceți până când mijlocul este făcut, 25 – 30 minute.

Stropiți andivele și nucile ușor cu ulei de măsline și amestecați-le. Serviți quiche-ul fierbinte sau la temperature camerei cu andivele.

Diversificare copii: Spanac bio congelat, 300g