Ceapa rosie bio

Ceapa rosie bio

Se vinde la kg. Produs ecologic. Certificat RO-ECO-007.

Acest produs nu este disponibil momentan.

Valoarea alimentara a bulbilor de ceapa este data de continutul bogat in principii nutritive, ca: glucide 6.5-8%, protide 1.3-1.9%, aciditate totala de 3.3% iar dintre substantele minerale: potasiu, fosfor, calciu, fier alaturi de vitaminele C, PP, B1 si B2. Efectul bactericid al fitoncidelor din ceapa ii confera acesteia utilizare in conservarea alimentelor si dezinfectarea semintelor.

 

Produse proaspat culese din gradina in lunile: Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie si Decembrie
Produse livrate din depozit in lunile: Ianuarie, Februarie si Martie

Vindecare cu Mancare: Ceapa rosie bio

Mirosul înţepător al cepei este dat de sulfura de alil, un compus care conţine sulf cunoscut pentru calităţile lui ce protejează vasele de sânge împotriva problemelor cauzate de cholesterol, ajutand astfel la menţinere unei inimi sănătoase.


Ceapa poate compensa vătămarea oxidativă a fibrelor musculare şi a ţesuturilor din corp, cauzată de antrenamentele fizice excessive, susţine densitatea osoasa, facilitează digestia si combate bacteriile rele. 
Flavonoizii din ceapa, blochează agenţii ce favorizează apariţia cancerului, te ajută să eviţi crampele de stomac si amelioreaza durerile de dinţi.

Retete: Ceapa rosie bio

Diversificare copii: Ceapa rosie bio