Sfecla rosie bio cu frunze, 3buc

Sfecla rosie bio cu frunze, 3buc

Produs ecologic. Certificat RO-ECO-007

Inainte ca sfecla sa ajunga in frigider se recomanda indepartarea frunzelor de radacina. Legatura are 3-5 buc in functie de dimensiuni. frunzele se pot gati separat in salate, sucuri, calite. Se pastreaza la frigider.

Acest produs nu este disponibil momentan.

Radacinile sfeclei contin 6-9% glucide, 0.5-1.8% protide, 0.1-0.3% lipide, apoi betanina, substante minerale (K, P, Ca, Mg, Fe, Na), vitaminele C, B1, PP si cantitati mici de acizi organici.

Produse proaspat culese din gradina in lunile: Iunie, Iulie, August si Septembrie

Vindecare cu Mancare: Sfecla rosie bio cu frunze, 3buc

♥ Sfecla rosie este buna in caz de anemie si leucemie. Sucul proaspat de sfecla cruda este tonic si curata sangele.

♥ Importanta pentru cei care sufera de oboseala cronica si pentru convalescenti.

♥ Benefica pentru femeile care doresc sa nasca; frunzele de sfecla sunt foarte bune in ameliorarea osteoporozei.

♥ Constituie un tratament excelent pentru sindromul oboselii postvirale, al oboselii cronice, pentru febra glandulara sau pentru recuperarea dupa o boala istovitoare - amestecul de sucuri de sfecla, morcovi, mar si telina.

Retete: Sfecla rosie bio cu frunze, 3buc

Poate fi consumata in stare cruda- in salatele de cruditati, fiarta in coaja sau coapta dar si in sucuri - simplu sau in amestec cu alte fructe si legume.

Risotto cu sfecla rosie si hrean ingrediente: 4 linguri ulei de masline, 1 ceapa rosie mare, 3 catei de usturoi, 400g orez, 1,3 l supa de legume, 425g sfecla rosie, fiarta si taiata in cuburi, 4 linguri marar tocat, 1-2 linguri hrean ras, 50 g nuci sau migdale, sare si piper mod de preparare: incingeti uleiul intr-o cratita mare. Puneti ceapa si usturoiul zdrobit la calit, adaugati orezul si lasati pe foc 1 minut, amestecand continuu. Incorporati doua polonice de supa de legume, amestecand mereu, pana e absorbita aproape complet. Continuati astfel pana terminati toata supa si orezul este cremos, aproximativ 20 minute. Adaugati sfecla rosie, mararul si hreanul cu nucile. Asezonati dupa gust cu sare si piper si mai lasati 1 minut pe foc.

Diversificare copii: Sfecla rosie bio cu frunze, 3buc