Loboda bio

Loboda bio

Loboda conține 120-140 mg de vitamina C la 100 de grame, fiind de aproape doua ori mai concentrată în vitamina C decât kiwi si lamaia. De asemenea, loboda conține fier și cantități însemnate de vitamina K, ajutând la creșterea rezistenței vaselor sanguine și reducerea riscului de accident vascular. Produs ecologic. Certificat R0-ECO-07. 70g

Acest produs nu este disponibil momentan.

Planta conține glucide, celuloză, proteine, substanțe minerale, acid oxalic liber și pigmenți clorofilieni și carotenoizi care ajută organismul să se regenereze. Are un ușor efect laxativ și acțiune diuretic-depurativă, remineralizantă, vitaminizantă, emolientă și calmantă.

Produse proaspat culese din gradina in lunile: Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie si Octombrie

Vindecare cu Mancare: Loboda bio

Retete: Loboda bio

Diversificare copii: Loboda bio