Ce gatim nou in aceasta saptamana?

Rondele de cl?tite de sfecl? cu crem? de brânz?

Ingrediente:

250g f?in? alb?/integrala dupa gust
4 sfecle ro?ii fierte
2 ou?
200ml ap? mineral?
o cutie crem? de brânz? cu smântân?
2 fire ceap? verde
4 fire m?rar
2 fire p?trunjel
1 ardei ro?u

Preparare:

În primul rând se prepar? cl?titele de sfecl? ro?ie. 
Cele 4 sfecle ro?ii trebuie cur??ate de coaj? ?i fierte, apoi pasate în blender pân? devin un piure.
F?ina se pune într-un bol, se adaug? ou?le ?i pu?in? sare, se amestec?, se adaug? ?i piure-ul de sfecl? ?i apa mineral?, mixând continuu, astfel încât s? ob?inem un aluat de consisten?a aluatului de cl?tite.
Se pr?jesc cl?titele pe rând ?i se las? deoparte.
Crema de brânz? cu smântân? se pune în blender al?turi de ceapa verde sp?lat? ?i t?iat? rondele, m?rar ?i p?trunjel ?i se paseaz? bine. Se adaug? sare sau suc de l?mâie dup? gust.

Ardeiul ro?u se spal? ?i se taie bastona?e. 
Se ia o clatit?, se unge bine pe toat? suprafa?a cu crem? de brânz?, se adaug? o felie de ardei pe partea din care incepem s? rulam, ?i se ruleaza bine.
Se repet? procedura pentru toate cl?titele, dup? care se dau la frigider.