Morcovi eco, kg

Morcovi eco, kg

Dimensiunile pot varia in functie de sezon, de soi si de conditiile pedoclimatice. Se pastreaza in frigider in pungi de plastic perforate la temperaturi cuprinse intre 0 si 2 grade Celsius. Legatura contine 5-7 bucati in functie de dimensiuni.

Produs ecologic. Certificat RO-ECO-007.

Acest produs nu este disponibil momentan.

Radacinile tuberizate contin, in medie, 86-88% apa si 12-14% substanta uscata din care: 1.2-1.5% protide, 0.2-0.3% lipide, 6-9% glucide, precum si pigmenti si vitamine - A, C, B1 si B2 dar si substante minerale - K, Na, Ca, P, S, Mg, Cl, Fe.

Produse proaspat culese din gradina in lunile: Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie si Octombrie
Produse livrate din depozit in lunile: Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Noiembrie si Decembrie

Vindecare cu Mancare: Morcovi eco, kg

♥ Aceste legume contin atat de mult betacaroten, incat un singur morcov furnizeaza organismului o sursa de vitamina A suficienta pentru o zi intreaga.

♥ Valorosi in prevenirea cancerului, pentru inima, circulatie si vedere.

♥ Benefici pentru piele si membranele mucoase - protejeaza plamanii si ajuta la buna functionare a intregului sistem respirator.

♥ Recomandati in tratarea diareii, mai ales pentru bebelusi si copiii mici.

♥ Ca aliment impotriva imbatranirii, morcovii sunt considerati alimente de protectie impotriva razelor ultraviolete, contribuind la protejarea pielii de riduri. Cosmetica - diminuarea ridurilor: se amesteca 200ml suc de morcovi cu o lingurita de miere lichida si o lingura de ulei grau incoltit. se aplica pe fata, se lasa sa actioneze 20 minute; apoi se spala cu apa calduta.

Retete: Morcovi eco, kg

☼ Se recomanda sa se consume la maturitate in preparate culinare.

Supa pentru arderea grasimilor: ingrediente: 2 leg de ceapa verde/o ceapa uscata sau un fir de praz;1 conopida sau un broccoli mare; 125g spanac sau 1/2 varza mica; 1 ardei gras mare (galben, rosu sau verde) curatat si tocat; 6-8 cozi de telina tocate; 2-3 morcovi mari taiati felii subtiri; 4-5 rosii mari, taiate in sferturi, zeama de lamaie/lime, 2 catei de usturoi, piper, boia si seminte de coriandru dupa gust. mod de preparare: pune toate legumele si apa intr-o oala la fiert incet, cand este aproape de fierbere adauga rosiile si zeama de lamaie; adauga usturoiul si verdeata, lasa sa fiarba circa 20-30min, la foc mic pana legumele sunt moi.

Diversificare copii: Morcovi eco, kg