♥ Frunzele de kale sunt una dintre cel mai importante surse de vitamina K, vitamina fiind un antioxidant care previne bolile de inima si osteoporoza, dar care reuseste sa mentina nivelul colesterolului si tensiunea arteriala in limite normale.
♥ Plina de antioxidanti, minerale si vitamine, aceasta varza scade considerabil riscul de cancer ovarian si cancer la san si diminueaza riscul de artrita.
♥ Kale este una din plantele cele mai bogate în fier. Conţine mult mai mult fier decât carnea de vită. Acest tip de varză conţine mai mult calciu chiar şi decât produsele lactate. Calciul din Kale este mult mai uşor absorbit de organismul nostru. Kale are în compoziţia sa betacaroten, unul din antioxidanţii esenţiali în prevenirea cancerului şi a bolilor de inimă.
♥ Conţinutul ridicat de fibre din aceasta specie de varză ,scade colesterolul ,prin asocierea cu acizii biliari . Ficatul este însărcinat cu producerea de mult mai multi acizi biliari pentru a digera grasimile, şi prin urmare, se reduce cantitatea de colesterol din sange..
♥ Un consum constant de varză Kale are numeroase beneficii asupra ochilor deoarece conțin carotenoizi, luteină și zeaxantină, trei compuși necesari pentru o vedere bună. În plus, luteina și zeaxantina protejează ochii de efectele nocive ale razelor ultraviolete.
♥ Studiile efectuate de specialiştii de la Harvard Medical School arată că această legumă bogată în beta caroten, vitamina C, vitamina K încetineşte procesul de îmbătrânire, menţinând creierul mai tânăr cu 1-2 ani
♥ Frunzele de kale - printre cele mai importante surse de vitamina K, cu rol antioxidant ce previne bolile de inima si osteoporoza, dar care reuseste sa mentina nivelul colesterolului si tensiunea arteriala in limite normale.
♥ Plina de antioxidanti, minerale si vitamine, aceasta varza scade considerabil riscul de cancer ovarian si cancer la san si diminueaza riscul de artrita.
♥ Kale este una din plantele cele mai bogate în fier. Conţine mult mai mult fier decât carnea de vită. Acest tip de varză conţine mai mult calciu chiar şi decât produsele lactate. Calciul din Kale este mult mai uşor absorbit de organismul nostru. Kale are în compoziţia sa betacaroten, unul din antioxidanţii esenţiali în prevenirea cancerului şi a bolilor de inimă.
♥ Conţinutul ridicat de fibre din aceasta specie de varză, scade colesterolul, prin asocierea cu acizii biliari. Ficatul este însărcinat cu producerea de mult mai multi acizi biliari pentru a digera grasimile, şi prin urmare, se reduce cantitatea de colesterol din sange..
♥ Un consum constant de varză Kale are numeroase beneficii asupra ochilor deoarece conțin carotenoizi, luteină și zeaxantină, trei compuși necesari pentru o vedere bună. În plus, luteina și zeaxantina protejează ochii de efectele nocive ale razelor ultraviolete.
♥ Studiile efectuate de specialiştii de la Harvard Medical School arată că această legumă bogată în beta caroten, vitamina C, vitamina K încetineşte procesul de îmbătrânire, menţinând creierul mai tânăr cu 1-2 ani