Dovleac bio intre 4-9 kg, pret/kg

Produs ecologic. Certificat RO-ECO-007.

Se pastreaza la frigider in cazul in care este feliat. Se pastreaza la racoare si in mediu aerisit, intreg pentru o perioada mai indelungata. Se consuma copt sau fiert, fie ca atare fie in preparate de patiserie, supe crema.

Acest produs nu este disponibil momentan.

Are o compozitie asemanatoare cu dovlecelul, doar un continut mai ridicat in hidrati de carbon. Semitele contin un ulei comestibil de buna caitate. Este bogat în β-carotină și glucoză. Semințele sunt cunoscute sub numele de seminte de dovleac și li se atribuie proprietăți medicinale în medicina traditionala.

Vindecare cu Mancare: Dovleac bio intre 4-9 kg, pret/kg

♥ Antioxidantii din pulpa cum sunt beta-carotenul, licopenul,  vitamina C lucreaza impreuna pentru a preveni sau inhiba dezvoltarea cancerului de prostata, plamani, stomac, vezica si col uterin.

♥ Consumul a 100 gr de dovleac asigura aproape jumate din aportul zilnic necesar  de vitamina C si vitamina A si astfel se previne deteliorarea  vazului si a auzului.

♥ Ajuta la stimularea diurezei, previne retentia de fluide, ideal pentru diabetici si folosit adesea in tratarea obezitatii, ajuta la prevenirea formarii de pietre la rinichi.

♥ Dovleacul aduce bucurie acolo unde este consumat cu drag si rasplateste cu belsug de sanatate.

Retete: Dovleac bio intre 4-9 kg, pret/kg

Diversificare copii: Dovleac bio intre 4-9 kg, pret/kg