Frunze de sfecla eco

Frunze de sfecla eco

Frunze proaspete, gaurite din loc in loc se vand la legatura (cca 50g)

Se pastreaza la frigider in pungi de plastic; se trec printr-un jet de apa rece doar atunci cand doriti sa le si consumati. Produs certificat RO-ECO-007.

Acest produs nu este disponibil momentan.

Frunzele de sfecla sunt o sursa excelenta de fibre si o sursa buna de proteine.

Sunt foarte bogate in vitamine: A, K, C si B2. Din categoria mineralelor, sunt o excelenta sursa de calciu, potasiu,mangan, magneziu si cupru.

 

Vindecare cu Mancare: Frunze de sfecla eco

♥ Frunzele de sfecla sunt bogate in carotenoizi actionand contra imbatranirii premature.

Excelente surse de vitamina A datorita concentratilor ridicate de beta-caroten si luteina, care au un rol important in pastrarea sanatatii ochilor, inclusiv a retinei.

Frunzele sunt bogate si in acid oxalic – un ingredient de baza in cure anticancer, cu o concentratie de 10 ori mai mare fata de radacina.

Specialistii recomanda persoanelor cu probleme renale sau ale vezicii biliare ca inainte de a consuma acest produs sa se consulte cu medici care au experienta in tratarea cu ajutorul hranei vii.

Retete: Frunze de sfecla eco

Sfat de consum:

Pot fi folosite in stare proaspata la salate, sotate cu putin ulei de masline sau se lasa sa fiarba 1 minut ca apoi sa le puteti adauga in mancare.

In cazul acesta, prin fierbere frunzele capata un gust mai dulce, fara ca elementele nutritive din planta sa se piarda.

Diversificare copii: Frunze de sfecla eco