Diversificarea, o joaca pentru mame si copii

Un bun si drag medic pediatru imi spunea la nasterea primului copil, ca meseria de mama este cea mai grea din lume. Ca la inceputul oricarei experiente nu iei prea in serios ceea ce iti spun ceilalti si astepti sa te lovesti singur de pragul de sus.

De ce spun toate astea - o sa aflati mai jos..putintica rabdare, va rog..

Ceea ce va aducem astazi mai aproape este prima carticica de retete speciale pentru copii (incepand cu varsta de 6 luni) si nu numai. Mai exact sunt 33 de retete puse la un loc de un om cu totul si cu totul special - Eugenia Dobrescu - cea care a infiintat site-ul www.diversificare.ro.

Eugenia este pentru mine, un om intre oameni, un om de o conduita ireprosabila, plina de entuziasm, foarte creativa dar mai ales o femeie extrem de curajoasa; in urma unei discutii la o cafea m-am oferit fara sa stau pe ganduri sa o sprijin in a produce, lansa si oferi aceasta carte publicului dupa ce trei ani lucrase pro bono sa creeze un mediu informativ extraordinar de complex si bine documentat pentru tinerele mamici care incep diversificarea alimentatiei copilului lor. Eugenia este omul care iti face jobul mai usor cand ai dubii sau pur si simplu nu stii de unde sa apuci "diversificarea" bebelului tau.

Va recomand Diversificarea, o joaca pentru mame si copii - aceasta carticica, jucarie, instrument practic, cu mare drag.

Spunem carticica pentru ca sunt adunate la un loc 33 de pagini cu retete din alimente sanatoase si gustoase pentru intreaga familie (si amintesc doar cateva titluri: Supa crema de legume, Supa crema de avocado, Pateu de mazare, Pasta de naut, Chiftelute cu somon, Budinca de mar cu mei, Fursecuri cu banane si stafide, Lapte de nuci)

Spunem carticica care se poate transforma intr-un evantai daca simtiti nevoia, intr-o lista de cumparaturi daca o uiti pe cea din urma acasa dar sti foarte bine ca trebuie sa gatesti ceva pentru bebe. Este carticica care iti poate usura putin meseria de mama.

Este o jucarie pentru ca fiecare pagina are pe verso o poza a unui aliment pe care copilul tau il poate invata in romana sau in engleza.

Este un instrument practic pentru ca o poti agata in cui, alaturi de sortul de bucatarie sau o poti arunca in geanta, pentru ca va deveni acel ceva care te scoate din incurcatura, cand pleci la cumparaturi.

Intr-o editie limitata - Diversificarea, o joaca pentru mame si copii - top 33 retete de succes- este 33 lei doar pana la sfarsitul lunii mai si se poate achizitiona de pe

www. diversificare.ro sau www.legumefericite.ro