Noutati in luna mai

In aceasta saptamana va invitam sa ne desfatam din nou cu capsuni si dupa cum stiti in functie de cat se poate aduna vom onora comenzile, primele kilograme ducandu-se catre cei care nu au mai prins data trecuta. Nu ezitati sa ne confirmati ca le doriti..

Din cauza costurilor ridicate cu transportul (de multe ori 100 km dus intors) comenzile DOAR de capsuni (SUB 3 kg) neinsotite de legume nu vor putea fi onorate.

Avem noutati din gradina baby KALE este gata de recoltat  si ne imbie sa-l punem in caserola. Din ferma ecologica partenera va aducem castraveti, morcovi si dovlecei (crescute in solar si fericite sa ne imbie cu aroma lor)

Mangoldul inca mai creste, ciresele se coc incet dar sigur (mai da-le Doamne soare!) iar rosioarele se dezvolta in voia lor in solar. Ne pregatim sa facem socata si nu ne-am decis inca daca sa o facem cu zahar sau fara..cu miere ne tenteaza mai mult..Asteptam sugestiile dvs daca aveti o reteta incercata preferata mult apreciata.

Pentru ca salvia este in floare si asterne in gradina un lila fermecator ne-am decis ca toate comenzile din aceasta saptamana sa fie insotite de un buchet de flori de salvie in dar.

In aceasta saptamana, incepand de marti sau miercuri, dupa cum ne ajuta si vremea, ne puteti gasi si in piata Domenii. Pe partea cu producatorii de miere, spre zona de farmacii cautati taraba noastra. In piata nu vor exista toate produsele din gradina dar din ce in ce mai multe pe masura ce se coc.

O saptamana noua cu soare si stare de bine, cu entuziasm si bucurie in suflet va uram cu drag! Si pofta de verde, bineinteles:)

Doamna de Verde