Vesti Proaspete din lumea verde a Gradinii fermecate (p. a II-a)

Nimeni nu are timp de povesti acum..

Nici măcar tinerii Salcami care împrejmuiesc gradina, aliniați militărește în gard viu, și care verifică elementele de pază și protecție pentru întreaga zonă

Din zvonuri, se pare că organizatoarea acestei importante, este doamna Lobodă, care are totul bine ticluit și pus la punct, calculat minuțios, fiecare știind de ceva vreme ce are de făcut, unde, cand, cu cine și cum, cu detalii complete, fiind organizați pe echipe, pentru o mai bună acoperire a situației.

 

 

 

Si totuși…, cine e Ea, mult așteptata prezență a Marelui Eveniment?.... Cine ar putea să dea în vileag marea taină?...

Mangoldul, zambește de ramas bun și șoptește uimit:

„…nu știți numele Ei?... Cum e posibil așa ceva?...Pentru Ea se pregătește întreaga gradină, toți o așteptăm cu drag de anul trecut…, de asta toata lumea e așa ocupată sa-și termine treaba, vrem ca totul să iasă perfect cand Ea va fi aici!

Ea…e Vara…! „

 

Pastarnaci si morcovi si dovleci, fasole verde, gulie, sfecla rosie si varza de multe feluri se pregatesc toate sa intampine noul anotimp.

Echipa legumelor fericite se straduieste de zor sa produca divers si bun, in acest an testand canale de vanzare si promovare, mai multi oameni ni se alatura, masina specializata a inceput livrarile in conditii de temperatura scazuta. Saptamana aceasta testam variante diverse de ambalare si cautam furnizori suplimentari de fructe ecologice si de ce nu si de alte produse sanatoase. Vrem sa aducem alaturi de noi si alte ferme care produc ecologic, sanatos si bun. NE AJUTATI cu niste sugestii? Ati vrea sa gasiti pe site-ul nostru - de ex. malai ecologic? ulei bio? ...