Nirvana Yoga - recomandare Legume Fericite

In cazul in care cautati o abordare noua, yoga si nutritie o abordare naturala cu o persoana speciala - o recomand pe Veronica de la Nirvana Yoga.

Veronica este profesoara de yoga in cadrul Sistemului Nirvana si nutrition coach, promovand programe de dezvoltare persoanala prin yoga si nutritie.

Pentru detalii despre cursuri si programari yoga sau nutritie o puteti contacta pe yogi@nirvanayoga.ro sau 0733756897.

 

Am hotarat sa scrie ea acest articol si sunt foarte fericita pentru ca tare bine l-a mai scris:

''

Colaborarea cu Legume Fericite a venit ca cel mai natural lucru din lume. Tocmai revenisem in Romania, dupa sase ani si jumatate in care locuisem in Londra, Abu Dhabi si India.

 

Eram obisnuita din Londra cu livrari bio, acolo trendul sanatos era pe val de ceva vreme iar home delivery era ceva normal, acolo oamenii prioritizau eficientizarea timpului la maxim.

 

Plus ca pentru cei care doreau sa manance constient, sa sustina producatorii locali si sa participe astfel la formarea unei comunitati alternative celei consumeristice, comanda online era cea mai buna alegere.

 

Asa ca primul search pe care l-am facut a fost pentru ferme bio, iar cand i-am gasit pe cei de la Legume Fericite si le-am vazut lista de legume si fructe m-am gandit “jackpot”. Erau perfecti. Aveau frunzele care imi placeau asa de mult: kale, mangold, macris,rucola si o varietate minunata de legume, ceea ce insemna ca puteam sa imi continui stilul de viata fara probleme.

 

Dupa ce am incercat prima comanda am simtit nevoia sa ii sun si sa ii felicit. Asa am vorbit prima oara cu Mihaela, si chiar de la prima conversatie ne-am comportat ca si cum ne cunosteam de mult: am vorbit deschis despre problemele cu care ne confruntam fiecare din noi, ea prin a fi un deschizator de drumuri pe partea de bio farming si eu pe partea de yoga si nutritie ca stil de viata holistic. Am vorbit despre planuri ambitioase in care fiecare dintre noi reusea intr-un viitor apropiat sa schimbe ceva in paradigma societatii in care traim, sa mancam mai sanatos, mai constient, sa ne reconectam la natura si la noi insine.

 

S-a creat o legatura instant si am continuat sa ne vedem la targuri si la evenimente, usor usor creand o legatura intre Mihaela si Veronica si Legume Fericite si Nirvana Yoga.

 

Nu ne intrebati de ce nu am facut colaborarea de retete pana acum, sa stiti ca era in plan de multa vreme, insa programul super ocupat nu ne-a lasat sa ne intalnim si sa hasuram liniile principale ale proiectului nostru.

 

Asa ca saptamana trecuta am sunat-o pe Mihaela si i-am zis ca am facut prima reteta si acum iata-ne si la primul articol in care scriem cateva cuvinte catre voi ca sa ne cunoastem mai bine.

 

Ne-am gandit sa impartasim cu voi saptamanal retete cu ingredientele din cosul de la Legume Fericite, sa fim alaturi de voi si sa va imbogatim retetarul cu mic dejunuri, pranzuri si cine delicioase.

 

Pentru ca in acceptiunea noastra un corp sanatos nu poate exista fara o minte relaxata si o conectarea profunda sufleteasca, va vom initia si in practica de yoga, invitandu-va sa participati la seminarii si cursuri de yoga sustinute la Studio Nirvana si in locatiile partenerilor nostri.

 

Saptamana aceasta v-am pregatit o reteta delicioasa pentru un mic dejun satios si plin de savoare. Vedetele au fost florile de salcam si florile comestibile, o nebunie pentru papilele gustative. Retata o gasiti aici.