Fructele si legumele - sanatate, frumusete si voie buna

Ma tot gandesc de doua saptamani incoace, care ar trebui sa fie primul articol din seria Leac de Verde..ok, tema mi-a venit in minte destul de repede - "Fructe si legume - sanatate, frumusete si voie buna" …am gasit zeci de scrieri pe tema fructelor si legumelor, despre adevarata lor valoare nutritiva, bogatia compozitiei, minunatele vitamine, saruri si alte componente miraculoase pentru sanatatea noastra, cum ca sunt foarte utile inclusiv in tratamentele cosmetice, ...; dati un scurt search pe google, daca nu ati facut-o deja..si te pierzi in marea de informatii utile..

Astazi presata de target-ul pe care mi l-am fixat si anume acela de a lansa site-ul MAINE, luni 13 august - in randul prietenilor, clientilor si al cunostintelor cunostintelor noastre..sa vedem cum functioneaza - mi-a venit in cap doar atat: o vaza plina de culoare si plina de ..vitamine.

Si iata ce a iesit - doar Legume Fericite, un aparat de fotografiat, niste randunele care, spre norocul meu, erau in trecere prin Gradina Fermecata. Fara Photoshop si alte trucuri fotografice, doar o pensula din Paint pentru spuma verde pe post de rama.