Carpathian MTB Epic si motivatia pentru calatorie si revelatie

Depaseste-ti limitele.

 

Usor de zis.. Dar ce te faci cu limitele impuse de natura??

 

Lasa natura (...) sa iti fie sursa de motivatie pentru propria ta calatorie si revelatie.

Acesta este motto-ul unui eveniment sportiv ce se desfasoara in aceste zile la Cheile Gradistei - Fundata. http://carpathianmtb.ro/ro/

 

Este pentru prima oara cand suntem suporterii unui eveniment sportiv important, precum  Carpathian MTB Epic 2018. Rideri din 25 de tari se intalnesc intre 16-19 august pentru o experienta extraordinara, ciclisti care doresc sa exploreze o zona considerata printre ultimele arii salbatice din Europa. Acesti oameni isi vor primi energia si din Legumele noastre Fericite, si suntem mandri ca ni s-a oferit aceasta ocazie.

Zilele acestea, se intampla in tara noastra si astfel de evenimente care ne arata Romania frumoasa!

 

Aceasta experienta a venit pur si simplu spre noi.. Si cum cred ca nimic nu este intamplator - in ciuda productiilor reduse din acest an am spus DA si sprijinim sportul care impreuna cu hrana sanatoasa constituie ingrediente importante pentru starea noastra de bine.

 

Pentru mai multe detalii despre eveniment, transmisiunile LIVE pot fi urmarite pe: Youtube Carpathian MTB Epic Romania and Facebook Carpathian MTB Epic

 

Noi continuam cursa noastra si ingrijim culturile existente, ne rugam pentru ploaie, infiintam culturi noi pentru toamna, culegem zilnic legume si fructe ecologice (eco=bio=organic), cautam si alte surse de incredere pentru a ne hrani familiile cat mai sanatos. Fiecare zi este o provocare dar iata ca s-au scurs repede sapte ani si reusim sa producem local, sanatos, sa avem o afacere etica.

 

Va multumim tuturor celor care ne sustineti de atata vreme sau ne-ati sprijinit cu o comanda, un sfat, cu incredere sau cu lipsa acesteia, ne-ati certat sau ne-ati laudat. Toate au condus la ceea ce inseamna azi  LEGUME FERICITE!