IMPORTANT

LAST EDIT

05.04.2020

In perioada CORONA VIRUS facem livrari la domiciliu atat in Bucuresti (livrare Legumefericite)  cat si in restul localitatilor din tara (livrare prin curier DPD, coletele pleaca lunea de la noi).

COMENZILE SE POT PLATI PRIN TRANSFER BANCAR sau CASH

 

Incercam sa respectam zilele de livrare, limita insa este de 40 de comenzi pe zi. In cazul in care se intampla sa se depaseasca acest numar, va vom anunta asupra zilei in care putem face livrarea!

 

Va rugam sa plasati comenzile pentru saptamana Pastelui din timp; primim comenzile pentru cozonaci, pasca si alte prajituri pana cel mai tarziu sambata 11 aprilie. In perioada 19-25 aprilie vom face livrari doar iin Bucuresti si imprejurimi.

Daca se intampla sa facem greseli, oboseala isi spune cuvantul - mai ales in aceasta perioada, va rugam sa fiti intelegatori, nu este rea intentie este doar volumul foarte mare..de acoperit in timp util. Posibil sa nu avem toate produsele pe stoc. Orice neplacere se poate solutiona. Nu uitati daca sunteti nemultumiti, returnati produsul/comanda si va restituim banii! 

 

 01.04.2020

NU ESTE o PACALEALA!!

TOATE COMENZILE transmise incepand cu data de 01.04.2020 vor fi livrate in saptamana 6-11.04, conform sectorului de domiciliu.

 

23.03

Avand in vedere numarul mare de comenzi din aceasta perioada, vom face decalari pentru livrarea comenzilor.

 

Vom incerca sa tinem cont de zona de livrare, de fidelitatea clientilor si de ordinea venirii lor.

Astfel, toate comenzile care se transmit (s-au transmis) azi, dupa ora 8.00 si sunt din sectoarele 1, 2 zona de nord a Bucurestiului si imprejurimi (Corbeanca, Otopeni, Tunari) se vor livra miercuri, NU marti cum indica sistemul nostru de livrare cand finalizati comanda.

Este posibil ca anumite produse sa nu se mai regaseasca in stoc, in gradina sau sa nu vina de la furnizori :(. Ne pare rau pentru disconfortul creat.

 

Sa ne fie bine!

Echipa Legume Fericite