Ce mai creste in gradina?

Din gradina - Domn Director ne da de stire ca sunt gata: rucola, ridichi de luna, si.. sa ma avem un pic de rabdare, nu multa, cu ceapa verde, salata si spanacul.

A reinviat mararul dar ii mai dam cateva zile “sa se faca mare”.

O dulceata de pere cu urme de samburi de nuca si aroma magica incepe sa-si fac loc in camara.

O serie de plante medicinale recoltate ca la carte si la vremea lor din Gradina Legumelor Fericite, uscate la umbra si in conditii optime, vine sa ne incalzeasca in perioada sezonului rece. Vi le recomandam sub forma de infuzie (1 lingurita la 250 ml apa clocotita, timp de 2-3min); de asemenea, ne pregatim si de niste bai cu plante surpriza.

Ne pregatim de zacusca, desi gogosarii ne-au cam inselat asteptarile sau poate noi nu i-am “tratat” corespunzator; caci nu stiu ce viermisor a dat iama in ei…de stie cineva “leacul”, va rugam, dati-ne de stire.

Pregatim totodata terenul pentru culturile de care speram sa ne bucuram in primavara viitoare devreme ..ceapa, usturoi verde, salata, spanac; de asemenea, incercam sa ne bucuram de Legumele Fericite si pe perioada ierniidatorita micutei sere destinata florilor ce vor fi gazduite iarna asta,prin casa, darsi a solarelului la care va lucra Domn Director in saptamanile urmatoare..

Cu pofta de viata, de culori si de dulceata..

Doamna de Verde