Pastreaza Vara!

O duminica insorita de toamna a adus cu ea intalnirea dintre prieteni.

Incercand sa pastram  amintirea unei veri lungi, ne-am intalnit cu totii la o degustare de Legume Fericite impreuna cu O&CO, la be nat.

"Excursia vegetala de astazi", cum a numit-o foarte frumos una dintre cliente, ne-a purtat printre salate create special de be nat, cu legume fericite de sezon si dressing-uri asortate (salata ORIENT, salata cu iz de Toamna, salata de RADACINI,..) dar si printre conserve si dulceturi aparte, fiind  incununata de un delicios parfait de dovleac. revin cu retetele..

Am sarbatorit roadele verii si ne-am incantat cu Legume Fericite specifice toamnei, un plus de vitamine inainte de sezonul rece. Coltul copiilor s-a dovedit un inspirat spatiu creativ. De la bomboane din legume, fete vesele si  salate spectaculos colorate - toate au constituit obiectul unui mare numar de poze - premii de care copilasii nostri au fost foarte incantati.

Este extraordinar cand simti ca oamenii apreciaza munca pe care o faci si nu doar prin vorbe, ci si prin admiratie si placere fata de produse.

Va multumesc tuturor celor care sunteti alaturi si care sprijiniti si incurajati iubirea fata de verde, pamant, apa, aer, iubirea fata de natura dar si fata de semeni.