Campania de TOAMNA

Asa cum oamenii se ajuta, se imprietenesc, se bucura unii de compania altora, se regasesc in virtutile sau slabiciunile celorlalti - si intre plante, fie ele legume, fructe, flori specii rare, pomi, flori salbatice sau buruieni se creaza o lume a lor - un asa numit ecosystem.

Este de preferat ca interventia omului sa fie cat mai redusa, benefica, fara fertilizatori si pesticide.

De fapt, ceea ce ramane de facut este sa observam cum putem ajuta natura cu eforturi minime; cate beneficii ne aduce - descoperim cu totii, mai devreme sau mai tarziu. Stam intr-un apartament sau la casa, avem un balcon unde pastram ghivece cu florile noastre preferate - haideti sa nu le mai fertilizam cu tot felul de substante chimice. Sa folosim zatul de cafea sau cojile de oua maruntite sau restul de bere ramas in pahar. Una din doamnele care se bucura de legumele noastre fericite a luat aceasta decizie.

Va felicit doamna si pe aceasta cale. Sunt sigura ca sunt multi dintre noi care au astfel de initiative..

Noi nu mai aruncam nimic..facem compost din toate resturile de legume si fructe, coji de ceapa, de usturoi, de cartofi, zatul de cafea si de ceai. Cine are cenusa insa - este un mare norocos, sper sa adun si eu in iarna asta..de asemenea iarba cosita este extraordinara ..chiar daca ai curtea mica -merita sa o aduni, usuci, pastrezi si folosesti la momentul potrivit.

Ma gandesc chiar sa lansez o campanie in acest sens printre clientii Legumelor Fericite - toti putem strange aceste minunatii de care se pot bucura plantele - pentru ca apoi, rasplata sa vina spre noi cu varf si indesat!

Ce ziceti? Va provoc:

ADUNATI O GALEATA DE COMPOST, de circa 10L (zat de cafea, coji de ou, coji de legume) - anuntati-ne cand este gata si primiti in schimb 2 kg Legume Fericite de sezon. Contributia dumneavoastra in Gradina fermecata va fi un ajutor incontestabil pentru noi. Campania se adreseaza tuturor clientilor existenti sau “in devenire” si se desfasoara pe perioada 15 octombrie 2012 - 15 aprilie 2013.

Pe scurt, haideti in Gradina Fermecata! Aduceti-va aportul la obtinerea unor legume sanatoase de care vom beneficia cu totii!

Va asteptam cu drag,

Legume Fericite

PS: Puteti folosi o galeata de plastic cu capac (usor crapat, pentru a circula aerul) - care sa ocupe un locsor pe o terasa, un balcon, etc