6 Luni de Legume Fericite

“Astazi sunt din toata gradina cea mai eleganta:

M-am imbracat in haine de planta.

 

Mai intai, mi-am croit pe ascunse

Cea mai grozava fusta din frunze;

 

Apoi mi-am cusut agale

O bluzita din petale;

 

Si mi-am impletit cordon

Din trei fire de-anason;

 

Ba mi-am tesut si-un pieptar

Din cinci fire de marar”…Ana Blandiana

 

Sarbatorim prin versuri cele sase luni de cand am deschis Gradina Fermecata; sase luni de cand culegem zilnic legume proapete; zilnic trimitem catre cei care doresc sa se hraneasca sanatos legume fericite; in sase luni am semanat, am plantat, am plivit, am copilit, am prasit, am ingrijit si tratat cu ceaiuri din plante medicinale, am cules, am pus la pastrare, am facut conserve, am adunat recolte..si roade bune.

Suntem fericiti ca si legumele - oamenii apreciaza legumele noastre si munca depusa pentru obtinerea unor produse sanatoase si pline de vitamine; inceputul este mai greu ca orice inceput; dar cu ajutorul dumneavoastra ne vom mentine pe piata, ne vom mentine calitatea produselor si vom fi prompti in livrarea lor; incercam sa asiguram continuitatea consumului cu ajutorul conservelor facute in casa dar si a produselor pe care le congelam proaspete pentru a-si pastra calitatile nutritive.

Peste 80 de tipuri de produse au constituit componenta listei de cumparaturi de-a lungul celor sase luni; ne straduim astfel sa satisfacem cat mai multe dorinte ale clientilor nostri deci cat mai multe nevoi de consum.

Am avut ocazia sa ne cunoastem clientii in cadrul evenimentelor "Porti deschise in gradina" sau sa degustam impreuna in cadrul evenimentului "Pastreaza vara"; au fost clienti care s-au bucurat de o dupa amiaza in gradina sau chiar si-au cules singuri legumele fericite.

Pentru multi dintre clienti este important sa livram legumele la birou, incercand astfel sa economisim timp; din pacate este greu sa acoperim zonele mai indepartate, dar pe masura cresterii cererii speram sa venim in intampinarea tuturor clientilor.

Va invitam sa fiti alaturi de noi si prin sugestii, critici sau sfaturi; pentru a va cunoaste nevoile si asteptarile ne dorim sa ne scrieti deschis pe office@legumefericite.ro; incercam sa venim in intampinarea cat mai multor oameni preocupati de hrana sanatoasa.