KALE - te mentine tanar, afrodisiac si anticancerigen!

Frunzele de kale sunt una dintre cel mai importante surse de vitamina K, vitamina fiind un antioxidant care previne bolile de inima si osteoporoza, dar care reuseste sa mentina nivelul colesterolului si tensiunea arteriala in limite normale.

 

Plina de antioxidanti, minerale si vitamine, aceasta varza scade considerabil riscul de cancer ovarian si cancer la san si diminueaza riscul de artrita.

 

Kale este una din plantele cele mai bogate în fier. Conține mult mai mult fier decât carnea de vită. Acest tip de varză conține mai mult calciu chiar și decât produsele lactate. Calciul din Kale este mult mai ușor absorbit de organismul nostru. Kale are în compoziția sa betacaroten, unul din antioxidanții esențiali în prevenirea cancerului și a bolilor de inimă.

 

 

 

 

Conținutul ridicat de fibre din aceasta specie de  varză ,scade colesterolul ,prin asocierea cu acizii biliari .  Ficatul este însărcinat cu producerea de mult mai multi acizi biliari pentru a digera grasimile, și prin urmare, se reduce cantitatea de colesterol din sange..

 

Un consum constant de varză Kale are numeroase beneficii asupra ochilor deoarece conțin carotenoizi, luteină și zeaxantină, trei compuși necesari pentru o vedere bună. În plus, luteina și zeaxantina protejează ochii de efectele nocive ale razelor ultraviolete.

 

Studiile efectuate de specialiștii de la Harvard Medical School arată că această legumă bogată în beta caroten, vitamina C, vitamina K încetinește procesul de îmbătrânire, menținând creierul mai tânăr cu 1-2 ani.

 

Kale este un izvor al tinereții atunci când vine vorba de conținutul de nutrienți. Și conține multe substanțe nutritive, care pot echilibra nivelul hormonilor. Hormonii au un efect enorm asupra libidoului dvs. spun experții în sanatate sexuala.

Vitaminele B joacă un rol important în reducerea stresului și  echilibrarea nivelului hormonilor la bărbați, și kale conține mai multe în cantități mari.

Vitamina B6 a fost mult timp mediatizată ca un remediu pentru sindromul premenstrual , dar numai atunci când sunt consumate în forme naturale ... nu sub forma de supliment.

 

Pentru retete cu KALE http://www.legumefericite.ro/index.php?section=1&country=1&lang=1&module=crm&component=product_details&item=9718