Ardeiul, vitamina C si curele de slabire

Vitamina C a fost descoperită prima oară în ardeiul roșu. După zeci de studii, această legumă rămâne în topul alimentelor cu cea mai mare concentrație din această vitamină. În afară de această substanță indispensabilă organismului uman, ardeiul roșu conține și un aliat împotriva grăsimiii localizate. 

Astfel, ardeiul roșu nu trebuie să lipsească din nici o dietă destinată eliminarii kilogramelor în plus. Timp de opt săptămâni, un meniu zilnic care conține ardei de gradina face minuni pentru siluetă. Mai există însa o alternativă la fel de sanatoasă care luptă împotriva țesutului gras nedorit: boiaua de ardei, care poate condimenta cu succes orice mâncare gătita.

 


În felul acesta, cantitatea de sare zilnică nu va depăși 5 grame, iar organismul va fi protejat împotriva retenției de lichide și a bolilor cardiovasculare. Pe de altă parte, o cură de slăbire cu ardei roșu în anotimpul cald înseamna și protecție eficientă în fața agresiunii radiațiilor solare. 

Astfel, nu trebuie omis niciodată la prepararea salatelor de sezon care pot fi consumate alături de carne la gratar. Și suplimentele de slabire conțin ardei roșu, sub formă de extracteArdeiul conține anumite fitochimicale și carotenoide, în special betacaroten, ce au proprietăți antioxidante și anti-inflamatorii.

 

Conține multă vitamina C, care întărește sistemul imunitar și menține pielea tânără. cea mai mare cantitate de vitamina c este concentrată în ardeiul rosu

 

Sunt bogați în fibre, ceea ce ajută la scăderea colesterolului și prevenirea cancerului de colon, vitamina C și beta-caroten care sunt benefice împotriva cataractei.

 

Cu ajutorul vitaminei B6 și a acidului folic din ardei, organismul metabolizează enzimele ce pot cauza cheagurile din vasele sanguine.

 

Previne cancerul de colon prin conținutul ridicat de fibre care sporesc viteza cu care toxinele ce pot provoca daune sunt eliminate din organism.