Biscuite integral einkorn cu maia si cioco neagra

Biscuite integral einkorn cu maia si cioco neagra

Ingrediente: făină integrală einkorn, ciocolată neagră Callebaut, unt ghee, maia naturală (făină einkorn, apă), zahăr tip rapadura, chia, capsuni liofilizate. Ambalare – 1 biscuit, 65 gr.

Pret: 12,60 lei / Buc
Cantitate:
 
 
 
Adauga in Cos

Recomandati dimineata la micul dejun sau ca o gustare dulce sanatoasa atunci cand ne dorim un moment de rasfat. Gust deosebit si nutrienți de calitate oferiti de ingredientele atent selectionate.

- 100% faina einkorn integrala macinata proaspat la moara cu pietre; maia naturala din aceeasi faina einkorn, folosita ca agent de crestere; timp de fermentare lent. Einkorn este singurul grau nemodificat care contine “gluten bun”, fiind cel mai usor digerabil si asimilabil. Macinarea lenta la moara cu pietre pastreaza toti nutrientii din bob, inclusiv pe cei din germene si invelisul extern – vitamine, antioxidanti si fibre.

- Untul Ghee este considerat in Ayurveda un aliment pur, medicament. Contine doar grasime pura, bogata in acizi grasi, vitamine si antioxidanti.

- contine o doza mare de vitamine A , D , E si K si antioxidanti, care intaresc tesutul osos si ofera suport sistemului imunitar

- contine o cantitate mare de acizi grasi, favorizeaza digestia si are efect benefic asupra florei intestinale

- nu ridica nivelul colesterolului, ci, dimpotriva, contribuie la niveluri mai mici de LDL (colesterol rau)

- la temperatura ridicata nu elibereaza substante nocive

- contine acid linoleic conjugat (CLA), si sprijina scaderea in greutate

Zahar tip rapadura – cea mai sanatoasa alegere de zahar, fiind suc pur din trestie de zahar, neprocesat, uscat in mod natural, pastrandu-se in acest mod toate vitaminele, mineralele si acizii aminati din trestia de zahar.

Fructele liofilizate isi pastreaza toate proprietatile nutritive, liofilizarea fiind cea mai buna metoda de conservare a fructelor si legumelor prin sublimarea apei cu ajutorul vidului.

Vindecare cu Mancare: Biscuite integral einkorn cu maia si cioco neagra

Retete: Biscuite integral einkorn cu maia si cioco neagra

Diversificare copii: Biscuite integral einkorn cu maia si cioco neagra