Buchet aromatic de sezon

Buchet aromatic de sezon

Buchetul condimentar contine urmatoarele plante aromatice in functie de sezon: izma, salvie, roinita, menta. Componenta sa poate diferi in functie de sezonalitatea plantelor condimentare. Se poate pastra in apa in frigider sau pur si simplu in punga de plastic, in lada de legume din frigider. Se poate usca la temperatura camerei. Greutate neta 80g

Pret: 12,00 lei / Leg
Cantitate:
 
 
 
Adauga in Cos

Folositi la gatit dar si la infuzie.

Contin carotenoizi, vitamina C, uleiuri esentiale.

Vindecare cu Mancare: Buchet aromatic de sezon

♥ Consumul de plante aromatice, mirodenii si condimente variaza mult in functie de diversele regiuni ale lumii, invers proportional cu consumul de sare. Contin un numar de compusi bioactivi care, desi activitatea lor a fost insuficient cercetata, sunt acum recunoscuti si inclusi in studiile stiintifice, mai ales in cercetarea privind cancerul.

Retete: Buchet aromatic de sezon

Herbs de Provence - amestec de condimente, vine din regiunea Provence si consta in plante locale precum cimbrul, rozmarinul, oregano si lavanda. Amestecul consta intotdeauna din ierburi uscate, care trebuie gatite multa vreme pentru a-si degaja toata aroma si gustul. Este un amestec care merge cu carne, fructe si mancaruri de legume.

Diversificare copii: Buchet aromatic de sezon