|
Salata rosie eco - frunze
Salata creata rosie - Lollo Rossa este bogata in vitamina A, acid folic, vitamina C, vitaminele B1 si B2; este o excelenta sursa de fibre si minerale precum fier, molibden, fosfor si potasiu.
Produse proaspat culese din gradina in lunile: Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie si Decembrie
Vindecare cu Mancare: Salata rosie eco - frunze
Datorita flavonoizilor pe care ii contine salata rosie are rol antioxidant, antihistaminic si antiinflamatoriu.
Retete: Salata rosie eco - frunze
Salata rosie -se poate consuma simpla- se rupe cu mana bucati, se adauga ulei de masline si zeama de lamaie sau Adaugati peste bucatile de salata rosie rupta cu mana boabe de struguri albi/ cubulete de mar , samburi de nuca, cuburi de cascaval , otet de mere/lamaie, ulei de masline.
|
|