Oferta_Salata eco, 10 buc

Oferta_Salata eco, 10 buc

Salata verde provine din ferma noastra certificata ecologic.

Se pastreaza in pungi de plastic perforate, in frigider.

Pret: 30,00 lei / Buc
Cantitate:
 
 
 
Adauga in Cos

Salata este o garnitura sanatoasa pentru diferite feluri de mancare; este satioasa si taie pofta de mancare dintre mese. Are un continut redus de fibre si 0% grasimi.

Dintre toate varietatile de salata, salata verde este cea mai bogata sursa de vitamina K, vitamina A si vitamina C. Este factor preventiv pentru malformatiile fetusului prin prezenta vitaminei B9 din frunzele verzi. Reprezinta o sursa importanta de minerale in mod special: fier, magneziu, calciu si potasiu - esentiale pentru metabolism.

Vindecare cu Mancare: Oferta_Salata eco, 10 buc

♥ Datorita continutului ridicat in saruri minerale, salata odata consumata ne ajuta sa eliminam toxine si pastreaza echilibrul acid/alcalin in corp. Printr-o alimentatie adecvata si un mod de viata sanatos, in momentul in care acest echilibru exista in organism avem parte de un somn odihnitor, un aspect curat si intinerit al pielii, aport de energie mult mai ridicat, puterea de concentrare se mareste.

♥ Salata are proprietati de relaxare si de inducere a somnului datorita unei substante albe laptoase numita lactucarium. Aceasta substanta are proprietati similare cu cele ale opiumului dar fara efecte atat de puternice. Ca sa-i simtiti efectul este suficient sa consumati cateva frunze sub forma unei salate sau a unui suc.

♥ Se considera ca salata verde calmeaza tusea, previne excitatia nervoasa si are un indice glicemic scazut.

Retete: Oferta_Salata eco, 10 buc

Diversificare copii: Oferta_Salata eco, 10 buc